persiennersolskyddrullgardinergardiner

smart DNA

Vad är Smart DNA
SmartDNA är en genomskinlig stöldmärkningsvätska som innehåller en unik kod, därför av Polisen kallat MärkDNA. Vätskan penslas eller sprayas på objekt varpå den torkar och är extremt svårt att ta bort. Märkningen lyser upp kraftigt rödrosa i speciellt UV-ljus. Den rödrosa färgen är unik i vår naturliga miljö vilket ger Polisen en förhöjd misstankegrad vid detektering av den fluorescerande färgen.

VAD KAN JAG MÄRKA UPP?
SmartDNA® kan appliceras på en rad olika föremål, vi uppmanar till att testa på en referensyta först för att se. Är ni osäkra kan ni kontakta.
Elektronik
Smycken
Verktyg
Sportutrustning, ridutrustning, golfutrustning etc.
Bil, bildelar och tillbehör
Motorcykel
Maskiner
Båt, båtdelar och tillbehör
Båtmotor
Övriga marina fordon och tillbehör
Övrigt, det är bara fantasin som begränsar vad som kan märkas

Märk själv

Cykel eller barnvagn

Äger ni en dyr cykel, eller barnvagn? Då passar det bäst för er att använda vår så kallade ISR-märkning. Det innebär en unik kod just för det ändamålet och den är sökbar direkt genom QR-koder för snabb identifiering.

ATV, SKOTER ELLER MC

Behöver du snabb identifiering av ditt fordon är Smart Protection ISR perfekt. Vår senaste produkt gällande stöldskyddsmärkning innebär snabb identifiering med hjälp av QR-koder och ett säkerhetsregister ISR (International Security Register)

Båt och motor

Smart Protection MARINE innehåller den senaste tekniken med synlig och osynlig märkning. Produkten gör din båt och utombordare spårbar direkt genom vår internationella databas. Allt som behövs är en smartphone eller UV-lampa för att kunna identifiera fordonet.